Nočná streľba poškodila predajňu a odstavená autá

07.12.2007 Humenné

Humenné 7. decembra (TASR)- V noci zo štvrtka 6. decembra na piatok sa časťou Humenného ozývala tlmená streľba. Poškodila tamojšiu predajňu Ford.
Podľa doposiaľ neoverených informácií neďaleko predajne odstavil neznámy páchateľ vozidlo a na predajňu známeho humenského podnikateľa vystrelil údajne zo zbrane s tlmičom 16 rán. O tom, že guľky poškodili sklá predajne a zasiahli aj tri nové vozidlá v jej interiéri, zistil strážnik pri obhliadke objektu až okolo 3. hodiny nadránom.
TASR informoval humenský zdroj, ktorý nechcel byť menovaný.

Doplnené:

V nočných hodinách na ulici Hrnčiarskej v Humennom, na ktorej sídli spomínaná predajňa, došlo k poškodeniu čelnej steny objektu predajne trinástimi nábojmi z doposiaľ nezistenej strelnej zbrane kalibru 7,65 milimetra a taktiež k poškodeniu dvoch motorových vozidiel v objekte predajne. Celková spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na sumu 117.000 korún.
Humenský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci. Streľbu nahlásil na polícii strážnik objektu ráno o 7,30 h. TASR o tom informoval Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
 

Vyberte región